De kittens van IC EsÚperance & GR.INT.Ch. BWBabydolls Little Demon zijn geboren! De kittens zijn inmiddels verhuisd naar hun nieuwe eigenaar. Foto's volgen nog.

ALLE KITTENS ZIJN BESPROKEN!

De eerste beelden van het nestje van Eséperance, 5 geweldige kittens! Ze zijn geboren op vrijdag 22 oktober in de namiddag. De foto's zijn nog wat donker, omdat we niet konden flitsen om de pasgeboren kittenoogjes te sparen. Maar u kunt erop rekenen dat er binnenkort weer foto's en filmpjes van dit geweldige nest op de site te vinden zijn.

 

Dag dames en heren, een kleine week na de geboorte van dit kittige vijftal een kleine update. Het spul groeit als kool, mag je wel zeggen, en is een uiterst actief stelletje. Poezen- en mensenmoeders hebben er de poten vol aan, zogezegd, want ze kruipen voortdurend de doos al uit. Natuurlijk wordt er al druk gespeculeerd wat het allemaal is aan variëteit en geslacht, maar hier in de kraamkamer vinden we dat nog niet zo boeiend. Eerst maar eens rustig zorgen dat ze allemaal goed eten en alles voorspoedig verloopt, en als de oogjes open zijn zien we wel weer verder.
Zodra de oogjes open zijn verschijnt er weer nieuw beeldmateriaal op deze plek!!
Kopje van Eséperance en haar vijf donderstenen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag lieve mensen,

op vrijdag 5 november kunnen wij u melden dat van alle kittens de oogjes open zijn! Hoewel ze natuurlijk niet alle vijf op hetzelfde moment in de lens kijken, moet u ons maar geloven dat deze laatste kiekjes daar getuige van waren.
Verder is het voor een nestje van net twee weken oud aanpoten geblazen, want ze zijn heel erg actief en kruipen werkelijk overal heen, over en door!
Onze dierenarts heeft ze vanochtend weer onderzocht en ze uiterst gezond verklaard, dus wat willen we nog meer?

Wordt ongetwijfeld vervolgd met meer sfeerfoto's en aparte fotoseries!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webdesign Beijes Webpublishing